streamservice-logo flag-english

Hosting


Voor alle soorten van hosting heeft Stream Service een passende oplossing. Mocht u niet direct een passende oplossing vinden dan kunt u contact opnemen, vermeld dan duidelijk uw situatie en wij komen met een passende oplossing.


DNS hosting


Wij bieden DNS hosting aan op basis van opensource software. Denk hierbij onder meer aan PowerDNS en een door ons ontwikkeld controle paneel welke wij hebben vrijgegeven onder een GPLv2 licentie. Onze naamservers staan in 3 netwerken en 3 datacenters verspreid over 2 landen. Zodra wij zien dat het naar ons idee wenselijk is zullen we hier netwerken en/of datacenters en/of landen aan toe gaan voegen.

DNS records


U kunt alle veel gebruikte records zelf aanmaken en beheren. Het SOA record wordt automatisch gegenereerd. Mocht u een DNS record type missen dan voegen we deze graag toe (mits PowerDNS het ondersteunt).

Automatische aanpassing


Indien gewenst kunnen wij een check voor u instellen (waar we op controleren is in overleg) waarbij zodra de check 1 keer (of vaker) achter elkaar aangeeft dat een service niet bereikbaar is een IP wordt gewijzigd. Op deze manier kunt u verder draaien op een andere server bij een andere partij als uw hoofd server onbereikbaar is of niet correct werkt.

White label


Onze naamservers zijn white label, het is dan ook niet direct duidelijk dat wij deze beheren. Daarnaast kunt u zoveel gebruikers en resellers aanmaken als u wenst.

DNS hosting pakketten


XS S M L XL
Aantal domeinnamen 10 50 100 500 1000
Aantal templates 2 5 10 50 100
prijs p/m € 5,- € 20,- € 30,- € 125,- € 200,-

Overige kosten


Als u meer domeinnamen gebruikt dan u afneemt dan gelden de volgende prijzen:

  • Een overgebruik van > 10 domeinnamen € 10,-
  • Een overgebruik van > 50 domeinnamen € 40,-
  • Een overgebruik van > 100 domeinnamen € 60,-
  • Een overgebruik van > 500 domeinnamen € 250,-
  • Een overgebruik van > 1000 domeinnamen € 400,-

Naamservers koppelen


Indien u al een naamserver ergens heeft kan deze ook gekoppeld worden aan onze naamservers. Hiervoor is het van belang dat deze naamserver een notify stuurt naar onze naamservers en dat deze AXFR toestaat. Bekende naamservers die hier ondersteuning voor hebben zijn onder meer BIND/NAMED en PowerDNS.
Registreer nu uw domeinnaam!
Nieuw domeinnaam
Domeinnaam verhuizen

Support
Onze support staat altijd voor u klaar! Komt u ergens niet uit of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op...

Note: Bekijk onze tarieven alvorens u contact opneemt.

info@streamservice.nl
+31 (0)20 85 11 401